Tev būs nepieciešams: 2 ēdamkarotes olīveļļas 4 saspiestas ķiploka daiviņas 2 sasmalcināti puravi 300 g sasmalcinātu baraviku vai šampinjonu 50 ml vistas buljona (no 1 buljona kubiņa) 25 ml 10% vai 35% bieza krējuma 0,5 tējkarotes sāls 0,25 tējk melnie pipari Pagatavošana: Pannā uz vidējas uguns sakarsē eļļu. Pievieno ķiplokus un puravu un sautē 3 […]
Aukstas sastāvdaļas bez plīts un uguns rezultātā sniedz auksto zupu? Tā nav maģija. Skaties pats, kas tas patiesībā ir.
Vai jums patīk brokoļu zupa ar sieru, bet ne visas tajā esošās kalorijas? Pamēģiniet šo vieglo versiju un garnējiet ar sasmalcinātiem valriekstiem, lai saņemtu vairāk olbaltumvielu.
Garšīgs veids, kā vienlaikus izmantot sezonālos produktus un iegūt bagātīgu maltīti.
Čili pulveris un kūpināta paprika ir ideālas garšvielas, lai papildinātu ceptos, saldos kartupeļus šajā gardajā rudens receptē.
Krēmīga kartupeļu zupa, kas sevī ietver visas pildītu, ceptu kartupeļu piedevas. Šī zupa ir pilnvērtīga maltīte, un nedēļas nogalēs tā var būt kā vakariņu pamatēdiens.
Šī zupa ir mazliet krēmīga un pikanta — ideāli piemērota aukstiem vakariem. Tā lieliski derēs pusdienām vai vieglām vakariņām.
Šī zīdainā krēmzupa lieliski kalpo kā uzkoda vai vieglas vakariņas. Tā ir arī ļoti jauka vegānu recepte!
Kādēļ gan nesvinēt nacionālo sirds veselības mēnesi visu gadu, gatavojot šo sirds veselību veicinošo, spilgti sarkano biešu zupu.